Doresti sa cumperi aur de la amanet? Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona

Toate bijuteriile care nu au fost rascumparate de la casele de amanet sunt puse in vanzare. Insa, inainte de a fi expuse frumos intr-o vitrina, sunt curatate si apoi reconditionate, daca este cazul. Pretul acestor bijuterii este mai mic decat in cazul magazinelor de bijuterii deoarece nu se mai pune in calcul manopera si pierderea. La capitolul avantaje putem enumera o multime care se contureaza in urma punerii in vanzare a bunurilor nerascumparate. Orice casa de amanet care se respecta, curata bijuteriile cu o solutie speciala inainte de a le pune in vanzare si le repara daca prezinta mici defecte astfel incat ele arata ca noi si pot sa fie cumparate cu cea mai mare incredere.
Bijuteriile care sunt puse la vanzare de casele de amanet sunt marcate cu garantia proprie care certifica autenticitatea si valoarea pe care o prezinta. Un alt avantaj al achizitiei bijuteriilor din aur de la casele de amanet este acela ca poate sa reprezinte o investitie inteligenta mai ales ca pretul aurului este in crestere.

Mai ales daca doresti sa ii faci cuiva un cadou mai special si nu iti permiti sa cumperi obiecte noi, solutia este oferita de casele de amanet care comercializeaza bijuterii din aur in regim second hand care, de multe ori pot sa fie si la jumatate de pret fata de cele noi.
Totodata, reprezinta o metoda inedita de a-ti schimba bijuteriile daca te-ai plictisit de ele si doresti sa le schimbi cu altele noi. Daca bijuteria pe care doresti sa o cumperi este mai ieftina decat cea oferita la schimb diferenta de bani este returnata. Asadar, poti sa iesi putin si in oras dupa ce ai achizitionat bijuteria dorita.

Bineinteles, atunci cand iei o astfel de decizie trebuie sa fii atent la anumite aspecte. Orice casa de amanet serioasa iti va oferi un bon fiscal si certificat de garantie pentru bijuteriile pe care le vinde. In certificatul de garantie trebuie sa fie specificate neaparat gramajul si caratajul bijuteriei respective.

Aurul, unul dintre cele mai sigure si convenabile metode de investitie

Inca din cele mai vechi timpuri, aurul si-a pastrat valoarea si popularitatea devenind materialul preferat de catre investitorii la nivel global dar si de persoanele de rand. In special bijuteriile din aur reprezinta chiar si in ziua de astazi modalitatea ideala de a-ti asigura un venit rapid chiar si in cele mai imprevizibile situatii.

In momentul in care te adresezi unei case de amanet pentru a achizitiona bijuterii sau chiar si sa amanetezi cateva dintre bijuteriile pe care le detii, trebuie sa retii ca foarte multi oameni apeleaza la o astfel de metoda pentru a obtine o suma de bani cat mai rapid.

Amanetul reprezinta inca din cele mai vechi timpuri o metoda foarte buna de a economisi dar si pentru a putea acoperi datoriile sau pur si simplu pentru a-ti imbunatati viata.

La capitolul investitii, aurul este unul dintre cele mai avantajoase intrucat chiar daca uneori trece prin perioade de fluctuatii nu putem sa vorbim despre pierdere. Chiar si cei mai mari investitori de pe glob aleg sa cumpere lingouri, monede sau bijuterii din aur pentru a le putea valorifica ulterior sau sa le pastreze pentru vremuri in care chiar au nevoie de acestea.

Bijuteriile din aur, intotdeauna un bun start pentru cei care doresc sa investeasca

In special bijuteriile sunt cele mai tranzactionate obiecte la casele de amanet. Insa, serviciile de amanet s-au diversificat foarte mult fiind astfel posibil sa iti amanetezi chiar si telefonul.

Insa, daca este sa ne rezumam numai la capitolul aur, poti achizitiona de la casa de amanet bijuterii chiar si la jumatate de pret fata de pretul real care l-ar avea in mod obisnuit intr-un magazin de profil.

Bijuteriile din aur care se gasesc la amanet prezinta o calitate deosebita si daca ai noroc poti sa cumperi chiar piese de colectie. Practic amanetul poate sa fie un bun punct de plecare pentru cei care doresc sa faca investitii in aur dar si pentru persoanele care doresc sa isi asigure un castig suplimentar prin achizitionarea si vanzarea ulterioara a bijuteriilor.

2018-02-22T12:45:29+00:00 19 februarie 2018|3 Comentarii

3 Comments

  1. Ezaru Radulescu Ane Loren Mihaela 2 februarie 2021 at 15:22 - Raspuns

    Aş dori să cumpăr bijuterii din aur

  2. Ion 25 aprilie 2021 at 16:18 - Raspuns

    Cumpara!!!

  3. Gogo 28 decembrie 2021 at 16:33 - Raspuns

    Ai cumparat?

Adaugati un comentariu